De ce să devii antreprenor în România? | Interviu cu Diana Flore, designer vestimentar și stilist

”Până nu încerci să faci ceva mai mult decât lucrurile la care te pricepi deja nu vei evolua”. Motto-ul Ronald E. Osborn se potrivește perfect Dianei Flore, tânără antreprenoare care în luna Mai 2017 a înființat FDI ROBE SRL. Sprijinită de familia ei, Diana este pregătită să își asume responsabilitatea pentru succesul sau eșecul afacerii sale. Având abilități valoroase în domeniul designului vestimentar și bună înțelegere a modului de conducere a unei afaceri, Dianei este administratoarea start-up-ului beneficiar al programului Start-Up Nation 2017: FDI ROBE SRL.

În rândurile de mai jos puteți citi un scurt interviu realizat cu Diana despre motivele pentru care merită să devii antreprenor în România.

Picture

(Diana Flore, designer vestimentar și stilist)
​Să începem cu începutul…De când ești antreprenor și ce te-a inspirat să începi o activitate pe cont propriu? 
Activând în domeniu ca designer de mai bine de 5 ani și lucrând pentru diverse branduri, am reușit să-mi fac o idee despre ce înseamnă sistemul nostru, însă niciodată nu am reușit sa mă implic personal mai mult. Așadar, înhămată cu mult curaj, ambiție și răbdare am decis sa o iau de la capăt, pe cont propriu, să mă lupt pentru siguranța mea profesională.

Picture

(creație Diana Flore, sub brandul Chic Utility)

​Spune-ne câteva cuvinte despre afacerea ta

Activez ca style designer (adică designer vestimentar și stilist). Dorința mea cea mai mare este să produc prin atelierul meu produse de design utile și chic pentru utilizarea lor cotidiană. Serviciile oferite clienților sunt diverse: începând de la producție vestimentară, în serie, pe comanda sau pret-a-porter pâna la  consultanță stilistică.

Picture

Spune-mi câteva motive pentru care crezi că merită să deschizi o afacere în România.

  • Pentru încrederea și independența oferită.
  • Pentru autodepășirea personală.
  • Celelalte motive le voi descoperi pe parcurs 🙂

​Ce sfaturi ai da viitorilor antreprenori?
Fii autentic, iubește munca în echipa, uită-ți ego-ul acasă și încearcă să nu fii perfect. Pe lângă acestea: try to have some fun.

Picture

(creație Diana Flore, sub brandul Chic Utility)
​Sperăm că povestea Dianei vă inspiră și vă ajută la asumarea deciziei de a porni pe un nou drum.Dacă îți dorești să deschizi o afacere în România, noi te putem susține cu o finanțare de 33.325 Euro. De asemenea, poți beneficia de consiliere și mentorat din partea echipei proiectului Antreprenor ACASĂ și unei comunități reale de antreprenori care să te ajute în lansarea și creșterea start-up-ului tău. Pentru mai multe detalii completează formularul de aici: http://bit.ly/2gV6Sxu

Interviu realizat de Csata Tünde, Expert Grup Țintă în proiectul Antreprenor ACASĂ

2019-01-13T13:00:56+00:00