De ce sprijinul financiar la noi este 33.325 €? | Am împărțit bugetul total între mai multe start-up-uri!

Având în vedere că majoritatea dintre voi, cei interesați de proiectul „Antreprenor ACASĂ”, ne-ați întrebat ”De ce sprijinul financiar este de 33.325 €?”, „De ce NU oferim 40.000€ sau 36.000€?”, am considerat că este binevenit să vă explicăm în mod transparent, deschis și public acest aspect.

Picture

​Trebuie să știți că această sumă a fost stabilită în momentul scrierii proiectului (Noiembrie – Decembrie 2016), iar proiectul „Antreprenor ACASĂ” a fost declarat câștigător prin acordarea unui ajutor financiar NERAMBURSABIL care este echivalentul în lei a cca 33.325 Euro/plan de afaceri (respectiv 148.400,00 lei) pentru 56 afaceri.
Motivul principal pentru care am optat pentru acordarea unui grant în valoare de 33.325 € este dorința noastră de a susține cât mai multe start-up-uri cu sprijin financiar NERAMBURSABIL. Noi vom susține 56 de afaceri de tip start-up. O sumă mai mare însemna un număr mai mic de start-up-uri, iar noi considerăm important să oferim șansa mai multor persoane să devină antreprenor ACASĂ decât să ne axăm pe valoarea finanțării.
Am ales să finanțăm 56 de start-up-uri în loc de 40 și să oferim oportunitatea tuturor românilor din Diasporă să-și deschidă o afacere, prin faptul că proiectul nostru se desfășoară la nivel național, asigurând sprijin financiar NERAMBUSRABIL afacerilor din mediul urban deschise în județele tuturor regiunilor mai puțin dezvoltate ale României, cu excepția București-Ilfov.De ce am considerat că e bine să oferim sprijin financiar NERAMBURSABIL pentru 56 de afaceri de tip start-up?

Motivul este simplu. Proiectul l-am gândit împreună cu voi și pentru voi. Ne- ați ajutat să realizăm o analiză a nevoilor voastre specifice, iar noi știm că voi aveți dorința să deschideți afacere ACASĂ.

Picture

​E firesc să existe întrebări, nelămuriri din partea voastră însă trebuie să aveți în vedere că fiecare dintre cei 32 de administratori ai schemei de antreprenoriat Diaspora Start-up a planificat activitățile proiectului încadrându-se în condițiile Ghidului Soliciantului Diaspora Start Up.
Acest Ghid conține plafoane maxime și minime, ceea ce ne-a permis să gândim proiectul în funcție de nevoile voastre. Noi am împărțit bugetul total între mai multe start-up-uri acordând șanse mai multor români să devină antreprenori ACASĂ!

Picture

​Sperăm că acest articol vă ajută să înțelegeți mai bine proiectul nostru și vă oferă răspunsul la întrebarea ”De ce sprijinul financiar la noi este de 33.325 €?”.
Dacă îți dorești să devii Antreprenor ACASĂ alături de familia ta și să deschizi o afacere în România, noi te putem susține cu o finanțare de 33.325 Euro.

Picture

​Suntem alături de voi și îți putem oferi consiliere și mentorat din partea echipei proiectului Antreprenor ACASĂ și a unei comunități reale de antreprenori care să te ajute în lansarea și creșterea start-up-ului tău.
Pentru mai multe detalii, completează formularul de aici: http://bit.ly/2gV6SxuArticol realizat de Csata Tünde, Expert Grup Țintă în proiectul Antreprenor ACASĂ

2018-12-18T22:49:14+00:00