Pe 17 Decembrie 2017 ne vedem la Bruxelles

ROMBEL COMMUNAUTE ROUMAINE EN BELGIQUE (ROMBEL) – anunță evenimentul 
Oportunitate de finanțare pentru AFACEREA TA ACASĂ!​

​Dragi români din Diaspora, partenerii noștri din Belgia – ROMBEL COMMUNAUTE ROUMAINE EN BELGIQUE (ROMBEL) organizează o nouă întâlnire în Bruxelles, Belgia cu românii interesați să își dezvolte o afacere în România prin programul Diaspora – Start-up.Rombel Communaute Roumaine En Belgique (ROMBEL) cea mai largă comunitate virtuală a românilor din Belgia împreună cu: Asociația Inceptus Romania (Beneficiar)Asociația Dezvoltarea Capitalului Uman (Partener 2) , FIATEST SRL (Partener 3) vă invită să participați la evenimentul GRATUIT de informare privind Oportunitatea de finanțare pentru AFACEREA TA ACASĂ!

​Proiectul „Antreprenor ACASĂ” este adresat românilor din Diaspora care doresc să se întoarcă acasă și să dezvolte afaceri în România.  Proiectul va oferi sprijinul de care românii din Diaspora au nevoie pentru a investi în România, pentru a se reloca acasă și a-și reconstrui o viaţă și o carieră aici alături de familie.

Picture

În cadrul evenimentului veți primi informații cu privire la:

  •     Cum poți deveni Antreprenor ACASĂ;
  •     Cum beneficiezi de sprijin financiar;
  •     Care sunt avantajele de a fi antreprenor la tine în țară;
  •     Cunoștințe și abilități care să te ajute în afacerea ta.

Pentru a sprijinii și mai mult pe cei care își doresc să dezvolte o afacere în România și să se întoarcă acasă pentru a deveni antreprenori, l-am invitat la eveniment pe Florin Șomodi – un specialist în antreprenoriat, coaching și vânzări, o persoană cu foarte multă experiență în dezvoltarea START-UP-urilor.

Data stabilită pentru derularea evenimentului este 17.12.2017, începând cu ora 15.00, iar locația stabilită este HOTEL RENAISSANCE BRUSSELS, Cartierul european, Rue du Parnasse 19, 1050, Bruxelles, Belgia.

Vă rugăm confirmați participarea la eveniment prin transmiterea unui email la rombel.antreprenoracasa@gmail.com până la data de 15.12.2017. E-mailul de confirmare va conține următoarele date:

Nume şi Prenume, Telefon, Email, Vârstă, Domeniul afacerii pe care intenţionaţi să o deschideţi, Judeţul ȋn care intenţionaţi să derulaţi afacerea în România.

Expert grup țintă – Stan Andrei Viorel.

Picture
2018-12-18T22:49:55+00:00