De ce să devii antreprenor în România? | Miraveli Education | After school și centru de meditații

Continuăm seria articolelor De ce să devii antreprenor în România? cu povestea lui Ely.
Energia pozitivă pe care ea o transmite copiilor cu care lucrează este inspirație pentru noi și sperăm că va ajunge și la voi, prin intermediul acestui articol.
Steve Jobs spunea „Singurul mod prin care să te simți cu adevărat satisfăcut este să faci ceea ce crezi tu că e o muncă extraordinară și să iubești ceea ce faci.” Asta credem noi că face Ely la Miraveli Education.

Picture

(Portret Elisabeta Nistor)
De când ești antreprenor și ce te-a inspirat să începi o activitate pe cont propriu?
Sunt antreprenor de aproximativ 2 luni și am pornit acest proiect frumos fiind inspirată în primul rând de nevoile copiilor mei, dar și din dorința de a le oferi copiilor și tinerilor un spațiu confortabil și un alt mod prin care, sub îndrumarea unor oameni pasionați și  dedicați, vor reuși cu succes să-și completeze portofoliul educațional.

Spune-ne câteva cuvinte despre afacerea ta
Proiectul meu aparține domeniului educațional, fiind un concept inedit și complex.

Picture

În cadrul Miraveli Education oferim:

  • Program de after school pentru gimnaziu – este locul în care elevii învață să își organizeze cât mai eficient timpul, își realizează temele, exersează suplimentar sub îndrumarea zilnică a profesorilor de limba română și matematică, dar și a altor persoane cu experiență în domeniu, primind sprijin la toate materiile ,  astfel încât timpul rămas liber poate fi petrecut în familie, într-un mod cât mai plăcut.
  • Activități diverse, recreative, de relaxare și socializare, desfășurate după-amiază, în weekend și în vacanțe
  • Programe de pregătire pentru examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, olimpiade și concursuri
  • Programe de pregătire suplimentară la lb. română, matematică, lb. engleză, lb. germană, lb. franceză, geografie, istorie și biologie.

Picture


​Spune-mi câteva motive pentru care crezi că merită să deschizi o afacere în România.

Poate că nu toți suntem făcuți pentru a avea propria afacere, dar cu toții ne-am gândit la un moment dat cum ar fi să devenim antreprenori. Iată câteva motive, pentru a-ți începe propria afacere:

  • Ești independent, îți stabilești singur regulile și programul
  • Ai nevoie de o sumă minimă de investiție pentru pornire
  • Îți realizezi visele și faci ceea ce îți place
  • Ai siguranța locului de muncă și câștigi mai mult
  • Oferi locuri de muncă și în România ai șansa să găsești foarte multe persoane calificate

Picture

Ce sfaturi ai da viitorilor antreprenori?
Nu vă descurajați! Nimic nu este ușor, dar în momentul în care faci ceea ce îți place și ceea ce știi să faci, totul devine frumos și mai ușor.
Aveți încredere în reușita afacerii dar nu vă așteptați să aveți profituri mari din prima!Mai multe despre Miraveli Education găsiți aici: http://www.miraveli-education.ro

Dacă îți dorești să transformi și tu pasiunea în afacere, noi te putem susține cu o finanțare de 33.325 Euro. De asemenea, poți beneficia de consiliere și mentorat din partea echipei proiectului Antreprenor ACASĂ și unei comunități reale de antreprenori care să te ajute în lansarea și creșterea start-up-ului tău. Pentru mai multe detalii completează formularul de aici: http://bit.ly/2gV6Sxu

Interviu realizat de Csata Tünde, Expert Grup Țintă în proiectul Antreprenor ACASĂ

2019-01-13T13:01:57+00:00