Ești curios cum a fost la seminarul din Dublin?

Multă energie pozitivă. Așa am putea rezuma evenimentul din Dublin. Prezentarea oportunității de finanțare din cadrul proiectului Antreprenor Acasă a fost un real succes.

Românii din Dublin au fost foarte încântați de eveniment. Uite câteva dintre mărturiile lor:

  • „Ne-a plăcut emoția. Ne-am simțit ca ACASĂ. Totul a fost super.”
  • „Informații clare. Exemple concrete. Mă simt determinat să mă înscriu în proiect, pentru elaborarea unui plan de afacere de succes.”
  • „Prezentarea a fost foarte ușor de asimilat, s-a discutat pe înțelesul tuturor. Foarte încurajator și explicit. A fost motivație pentru începerea unui afacere acasă.”
  • „Oameni deschiși. Interacțiune bună cu publicul.”

Picture

(O parte din Echipa Antreprenor Acasă)
​| Acum 17 ani zugrav, azi antreprenor |
Iulian, colegul nostru a fost o inspirație pentru cei participanți. A povestit despre experiența lui și a încurajat pe cei prezenți să deschidă o afacere în România. Mesajul lui Iulian, SE POATE!, a fost foarte bine primit de românii din Dublin.
Iulian este un antreprenor de succes, cunoscut pentru implementarea conceptului de Car Sharing în Cluj-Napoca. CEO & Co-founder al Pony Car Sharing, Iulian ne-a povestit despre începuturile carierei sale profesionale:
În 2000, Iulian se afla în SUA și lucra ca zugrav. ​

Picture

(Iulian, acum 17 ani în SUA)
​Sfârșitul lui 2017 îl găsește pe Iulian antreprenor în România, încrezător, și cu o nouă mașină. 🙂

Picture

(Iulian, CEO&Co-founder Pony Car Sharing)
​Ideea lui Iulian este una preluată din Vest și încurajează toți românii să aibă curajul și încrederea să preia exemplul.
Și nu poate fi un om mai potrivit decât TINE pentru acest lucru. Înscrie-te în proiect și noi îți oferim finanțarea și sprijinul de care ai nevoie să pui în practică ideea TA.
Pentru mai multe detalii completează formularul de aici: http://bit.ly/2gV6Sxu 

Picture

​Articol realizat de Csata Tünde, Expert Grup Țintă în proiectul Antreprenor ACASĂ
2018-12-18T22:51:20+00:00