TU ÎN CE DOMENIU VREI SĂ ÎȚI DESCHIZI AFACEREA? | VEZI CE DOMENII PRIMESC PUNCTAJ SUPLIMENTAR

Ne-am dorit ca prin proiectul Antreprenor Acasă, să dezvoltăm România cât mai mult. De aceea, în perioada de scriere a proiectului am avut în vedere mai multe strategii naționale ale României. Dintre acestea, „STRATEGIA NAȚIONALĂ PENTRU COMPETITIVITATE 2014 – 2020” face subiectul acestui articol.

Picture

​​Strategia conține câteva domenii cheie pe care prin intermediul proiectul Antreprenor Acasă ne dorim să le sprijinim. Ne-am gândit că pentru a realiza acest lucru să acordăm punctaj suplimentar acelor planuri de afaceri care se încadrează în aceste domenii, iar lista cu toate activitățile economice (și descrierile lor) care se încadrează în acestea o găsiți aici.

Picture

​Nu vrem să descurajăm pe restul românilor din Diaspora care au idei de afaceri în domenii care nu se află pe lista de mai sus și pentru care pun suflet. De aceea, noi acordăm finanțare și planurilor de afaceri din alte domenii.
Toate planurile de afaceri vor fi supuse unei evaluări obiective și vor primi punctaj. Mecanismul de acordare a finanțării de 33.325E presupune că primele 56 de planuri de afaceri cu punctajul cel mai mare vor primi sprijin financiar.

Picture

​Dacă vrei să aflii mai multe despre proiectul Antreprenor Acasă, poți urmări pagina noastră de Facebook și poți să ne scrii oricând pe adresa de e-mail: antreprenoracasa@gmail.com
Pentru acele planuri de afaceri care nu vor fi între primele 56, pregătim alte oportunități de finanțare așa că stai pe aproape. Urmărește paginile noastre web aici și aici.

Picture


​Articol realizat de Csata Tünde, Expert Grup Țintă în proiectul Antreprenor ACASĂ
2018-12-18T22:52:19+00:00