Ai o idee de afacere care nu te lasă să dormi noaptea? Te așteptăm pe plaforma 100% Antreprenor

Credem că anul 2018 va fi anul antreprenoriatului. „Niciodată nu au existat atât de multe oportunități de finanțare ca acum” asta a transmis trainer-ul nostru Florin Șomodi la întâlnirea pe care am avut-o cu comunitatea de români din Belgia (mai multe despre întâlnire poți citi aici).

Picture

(Sursa: freepik)
​Iar pentru că antreprenoriatul înseamnă învățare continuă, pentru cei care se înscriu în proiectul Antreprenor ACASĂ, învățarea începe pe platforma 100%ANTREPRENOR.

Picture

(Sursa: freepik)
Ce înseamnă și cu ce te ajută 100% ANTREPRENOR?

100%ANTREPRENOR reprezintă oportunitatea de a învăța despre antreprenoriat. Pentru că sunt 56 de afaceri care vor putea să fie finanțate în acest proiect, dar știm că toți românii din Diapora au idei de afaceri de succes, am introdus platforma de învățare 100%ANTREPRENOR din dorința de a livra către toți participanții la proiect informații relevante care să fie baza de care au nevoie pentru a fi antreprenori ACASĂ, alături de familie. Deci, prin platforma 100%ANTREPRENOR ne asigurăm că toți participanții la proiect vor cunoaște tainele antreprenoriatului.

Picture

(Sursa: freepik)
Cum se va desfășura cursul de antreprenoriat pe platforma 100%ANTREPRENOR

Totul va fi foarte simplu, flexibil, ușor de înțeles, cu exemple practice: un instrument practic pentru afacerea ta, nu o lecție. Cursul se va desfășura online prin platforma 100%ANTREPRENOR. Vor fi 8 săptămâni de curs, iar toată activitatea va începe în luna Martie 2018.

Picture


​Ce vei învăța pe platforma 100%ANTREPRENOR?


Vei studia: Legislația aplicabilă mediului de afaceri din România, Strategia de dezvoltare a afacerii, Cunoștințe financiare, Analiza pieței și poziționare, Cunoștințe de marketing, Abilități antreprenoriale personale, Resurse umane, Resurse materiale, Managementul afacerii, Dezvoltarea responsabilă a întreprinderii.

  • Inovare socială
  • Dezvoltare durabilă și reducerea poluării
  • Instrumente informatice

Picture


Cine îți vor fi traineri?

Am ales pentru tine cei mai pricepuți oameni într-ale antreprenoriatului. Credem că ei vor fi cei mai buni parteneri de învățare:

Picture

Florin ȘOMODI – Business coach, antreprenor, trainer; Laviniu CHIȘ – Antreprenor, trainer, consultant; Bogdan DIACONU-MOGA – Doctor în filosofie (filosofia științei), consultant pentru realizarea de programe de responsabilitate socială
​Dacă îți dorești să deschizi o afacere în România, noi te putem susține cu o finanțare de 33.325 Euro. De asemenea, poți beneficia de consiliere și mentorat din partea echipei proiectului Antreprenor ACASĂ și unei comunități reale de antreprenori care să te ajute în lansarea și creșterea start-up-ului tău. Pentru mai multe detalii completează formularul de aici: http://bit.ly/2gV6Sxu

Picture

Articol realizat de Csata Tünde, Expert Grup Țintă în proiectul Antreprenor ACASĂ
2018-12-18T22:53:40+00:00