Planifică-ți succesul alături de NOI, echipa Antreprenor ACASĂ by Inceptus

Dragi prieteni din Diaspora,

În ultima vreme este foarte posibil să fi ajuns și la voi vestea.

Românii din străinătate primesc până la 40.000 de euro nerambursabili ca să își deschidă o afacere ACASĂ. 

De fapt, e mult mai mult decât atât. Vă explic imediat.

Indiferent că ai ales să locuiești în afara granițelor de un an sau de 10, ai luat în calcul o dată sau de mai multe ori reîntoarcerea acasă, măcar din punct de vedere sentimental. Birocrația și instabilitatea te-au determinat să pleci din țară și ulterior să fii reticent să te întorci. Mi-ar fi greu să-ți spun că Transilvania a depășit Bavaria sau că Moldova a întrecut demult Toscana la numărul de turiști sau la nivelul de trai, dar cu toate astea, dacă există o dorință serioasă de a te întoarce acasă și de a lucra pentru propria ta afacere, este un argument care cred că merită luat în considerare pentru decizia ta de a reveni: 2018 este un an foarte propice antreprenoriatului, mai ales pentru afaceri noi de tip start-up.

Echipa de coordonare Antreprenor ACASĂ

Antreprenor ACASĂ by Inceptus este proiectul nostru. Mai sunt și alte proiecte dedicate antreprenoriatului și românilor din diaspora și toate au intenții bune, sunt convins. În mare, toate oferă cam același lucruri: formare antreprenorială, finanțarea planului de afaceri, suport și monitorizarea afacerii.

Echipa de lectori platforma 100% Antreprenor

Totuși, de ce să alegi proiectul nostru, Antreprenor ACASĂ by Inceptus?

Iată câteva motive:

  1. Parteneriatul

Asociația Inceptus România  + ROMBEL + ADCU + FiaTest  = Antreprenor ACASĂ by Inceptus.

Trei ONG-uri din România și Belgia și una dintre firmele cele mai importante în domeniul managementului calității. Noi suntem. Avem experiență în derularea unor proiecte similare. Știm și vrem să facem ceea ce ne-am propus. Te asigur că vom lucra împreună pentru a-ți asigura tranziția spre orice oraș din România unde să-ți începi în siguranță noua afacere.

  1. Echipa

Nu e vorba doar de bani, dar e clar că pe lângă nevoia primară, aceea financiară, un antreprenor aflat la început are nevoie de sprijin.

Echipa de recrutare Inceptus și ADCU

Echipa de recrutare ROMBEL și FiaTest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atât lectorii, care vă vor ajuta să vă pregătiți planul de afaceri, cât și colegii care țin legătura cu voi permanent sunt tineri, profesioniști și vă vor acorda tot suportul pe drumul vostru spre propria afacere. Aveți încredere în ei. Nu veți regreta.

Dragi prieteni, întoarcerea acasă nu e o alegere ușoară, sunt convins. O a doua decizie grea este aceea de a deschide o afacere pe cont propriu. Dar dacă totuși aveți curaj și veți face alegerile în direcția antreprenoriatului în România, vom face totul să vă ajutăm până la capăt. Și nu uitați să mai și zâmbiți.

Viața e frumoasă și acasă. România e frumoasă. Antreprenoriatul e frumos. Depinde de voi cum priviți lucrurile. Dar fiți optimiști! Veți avea de câștigat.

Experții motivaționali – antreprenori de succes

Noi și băieții de la Epic Show vă încurajăm.

Pentru vizualizare să dați clic pe link-ul de aici  http://bit.ly/2EqMxdr sau pe imagine.

Motive să te întorci în România | Epic Vox

Cu considerație,

Andrei Pop, Managerul proiectului Antreprenor Acasă

Andrei Pop, Managerul proiectului Antreprenor Acasă by Inceptus

Pentru mai multe detalii completează formularul de aici: http://bit.ly/2gV6Sx

 

2018-12-18T22:58:33+00:00