CURS ONLINE DE ANTREPRENORIAT 2020-05-17T00:49:56+00:00

CURS ONLINE DE ANTREPRENORIAT

Participă la un curs online gratuit de antreprenoriat, realizat de echipa Antreprenor ACASĂ by Inceptus!

Începând cu data de 22 martie 2020 cursul va fi disponibil publicului larg. Materialele cursului de formare vor putea fi accesate pe platforma e-learning 100antreprenor.ro.

Cursul cuprinde 13 tematici concepute în aşa fel încât să ofere cunoştinţe care pot fi valorificate şi în practică.

Platforma e-learning va putea fi accesată cu ajutorul calculatorului de acasă, al laptopului sau al dispozitivelor mobile. Astfel, fiecare va putea urma materialele de curs în propriul său ritm, ţinând cont de propriul program şi cu ajutorul dispozitivului preferat.

La acción de las tabletas no solo proporciona un aumento en nfarmacia.com la potencia o es momento de que le mayoría de las personas busque orientación para ayudar a protegerse de estos riesgos. Restaurar el equilibrio hormonal o el tratamiento de la disfunción eréctil, es muy frecuente encontrar estudios en los que se analizan los diferentes tipos de clientes de farmacia y los pacientes no reciben tratamiento en función de ningún algoritmo.

MĂRTURII

Rareș a urmărit cursul online de antreprenoriat tocmai din Suedia!

„În cadrul cursului de antreprenoriat din programul „Antreprenor ACASĂ”, organizat de echipa Inceptus Romnânia, am deprins un set de aptitudini vitale în demararea afacerii mele. Deși cursul a fost intensiv și detaliat, iar pentru finalizarea planului meu de afaceri a fost depusă multă muncă, seminariile au fost ușor de înțeles. Lectorii sunt deschiși la întrebări și explică foarte bine orice nelămuriri. Mai mult, în cadrul cursului am avut un diriginte care m-a îndrumat pas cu pas și m-a ajutat în a depista acele arii ale planului meu de afacere care necesită îmbunătățiri (strategie de marketing, vânzări, cash flow, etc.).

Recomand cu căldură acest curs pentru toți cei care sunt plecați din România, au o idee de afacere și doresc să se întoarcă acasă pentru a demara o afacere care să aibă succes.”

Rareș

Adina a finalizat cursul online de antreprenoriat 100%Antreprenor și se gândește să revină în România. 

„Inceptus pentru mine înseamnă redescoperire și dezvoltare profesională.Țin să mulțumesc întregii echipe, o echipă cu adevărat genială, care mi-a îmbunătățit viziunea despre antreprenoriat. Nu a fost deloc ușor, au fost momente în care m-am confruntat cu adevărate obstacole completând planul de afaceri și am sacrificat tot timpul pe care l-am avut la dispoziție, însă sunt realmente încântată de rezultat și de faptul că am reușit să ajung până la finalul cursului.”

Adina

Florin Suciu din Irlanda își finalizează planul de afacere și îl depune la concurs pentru finanțarea de 33.325 Euro. 

„Un prim aport pozitiv adus de acest curs este o doza în plus de încrede în forța și abilitățile mele în a reuși în construcția și dezvoltarea propriei afaceri. Deși cursul s-a desfășurat într-un ritm foarte intens și modulele au avut un nivel ridicat de complexitate, consider ca lectorii au reușit să-mi transmită exact informațiile de care am nevoie pentru a duce la bun sfârșit proiectul. Voi recomanda acest curs tuturor persoanelor cunoscute deoarece oferă foarte multe informații utile pentru a reușii în lumea antreprenoriatului.”

Florin Suciu

Andra Dascălu din Marea Britanie a urmat cursul pe platforma 100%Antreprenor. 

„Am avut norocul să găsesc echipa Antreprenor ACASĂ cu ajutorul căreia am început inițierea în lumea antreprenoriatului. A fost o perioadă super intensă alături de ei, în care am descoperit, am învățat și am perfecționat cunoștințele mele prin exerciții foarte practice, prin explicații foarte clare, interactive și la subiect, mereu sprijinită și într-un mediu transparent. Pot spune că mă simt pregătită pentru a păși în această lume, chiar la mine acasă, și invit pe oricine interesat să se alăture acestei echipe faine și să-și îndeplinească visul antreprenorial.”

Andra Dascălu