Loading...
DESPRE FINANȚARE 2018-04-23T08:29:48+00:00

DESPRE FINANȚAREA DIN CADRUL PROIECTULUI ANTREPRENOR ACASĂ

Proiectul Antreprenor ACASĂ oferă participanților suport profesional de la A – Z în realizarea afacerii ACASĂ și sprijin financiar nerambursabil. Suportul profesional începe pe platforma online 100% ANTREPRENOR unde antreprenorii începători pot să-și elaboreze planurile de afaceri împreună cu lectorii programului, specialiști în diferite domenii conexe antreprenoriatului.

Cu acest plan, participanții la programul de formare se înscriu la un concurs în cadrul căruia un juriu de specialitate independent va evalua și alege primele cele mai bune 56 planuri de afaceri. Câștigătorii vor obține o finanțare nerambursabilă de maximum 33.325 de euro.

Pentru câștigători, programul Antreprenor ACASĂ asigură consultanță de specialitate, prin bootcamp-uri, respectiv prin programul de mentorat. Aceasta înseamnă atât contact personal (un sfârșit de săptămână profesional) cât și consultanță online personalizată, în cadrul căreia fiecare câștigător poate consulta mentorii.

Asociația Inceptus România, Rombel – Comunitatea Românilor din Belgia, Asociația Dezvoltarea Capitalului Uman și FiaTest SRL în calitate de administratori ai schemei de ajutor de minimis din cadrul programului POCU/89/3/7/106528 a transmis spre aprobare la Ministerul Fondurilor Europene Regulamentul detaliat privind selectarea Planurilor de Afaceri.

Ne dorim o abordare transparentă și obiectivă, așa că implică-te și tu! Ne poți transmite eventualele observații și propuneri la adresa antreprenoracasa@gmail.com , până la data de 27 aprilie 2018.

Descarcă Regulamentul