DESPRE FINANȚARE 2018-12-18T23:04:15+00:00

DESPRE FINANȚAREA DIN CADRUL PROIECTULUI ANTREPRENOR ACASĂ

Proiectul Antreprenor ACASĂ oferă participanților suport profesional de la A – Z în realizarea afacerii ACASĂ și sprijin financiar nerambursabil. Suportul profesional începe pe platforma online 100% ANTREPRENOR unde antreprenorii începători pot să-și elaboreze planurile de afaceri împreună cu lectorii programului, specialiști în diferite domenii conexe antreprenoriatului.

Cu acest plan, participanții la programul de formare se înscriu la un concurs în cadrul căruia un juriu de specialitate independent va evalua și alege primele cele mai bune 56 planuri de afaceri. Câștigătorii vor obține o finanțare nerambursabilă de maximum 33.325 de euro.

Pentru câștigători, programul Antreprenor ACASĂ asigură consultanță de specialitate, prin bootcamp-uri, respectiv prin programul de mentorat. Aceasta înseamnă atât contact personal (o săptămână profesională) cât și consultanță online personalizată, în cadrul căreia fiecare câștigător poate consulta mentorii.

Asociația Inceptus România, Rombel – Comunitatea Românilor din Belgia, Asociația Dezvoltarea Capitalului Uman și FiaTest SRL în calitate de administratori ai schemei de ajutor de minimis din cadrul programului POCU/89/3/7/106528 publică METODOLOGIA PRIVIND ORGANIZAREA  ŞI DESFĂŞURAREA CONCURSULUI DE PLANURI DE AFACERI.