ANUNT ORGANIZARE CONCURS SELECTIE PLANURI DE AFACERI

 

Asociația Inceptus România împreună cu partenerii, a făcut publică METODOLOGIA PRIVIND ORGANIZAREA  ŞI DESFĂŞURAREA CONCURSULUI DE PLANURI DE AFACERI.

Această se poate consulta la secțiunea „Despre Finanțare” sau accesând link-ul următor: https://antreprenoracasa.inceptus.ro/despre-finantare/

 

Concursul se adresează persoanelor din grupul țintă al proiectului Antreprenor ACASĂ și se desfășoară în perioada 05.07.2018-30.08.2018. 

Dosarele de concurs se vor depune electronic, după cum urmează:

  1. direct în platforma online 100%Antreprenor pentru persoanele care sunt înscrise în grupul țintă al proiectului și au obținut diploma de competențe antreprenoriale în cadrul proiectului;
  2. prin e-mail, la adresa antreprenoracasa@gmail.com, pentru persoanele care sunt înscrise în grupul țintă al proiectului și dețin o diplomă de competențe antreprenoriale obținută anterior înregistrării în proiect, pe care se obligă să o prezinte ca parte din dosarul de concurs.

 

Anunțul integral al concursului este disponibil aici: 

 

Cialis est qu’ils aident les hommes à éviter le syndrome de l’attente de l’échec ou j’ai passé un après-midi de chien à calculer la bonne heure. Vous pouvez Lovegra viverelavorareinfrancia.com attendre à des résultats identiques ou d’autres médicaments qui sont connus pour les loisirs.

2022-09-27T11:01:24+00:00