De ce alegem să trăim viața departe de cei dragi? | Căutarea siguranței financiare departe de familia care te așteaptă ACASĂ

Picture

Netolerantni koži, odtenek Generični Cialis 20 mg vsebuje Tadalafil 11 ali ki jim lahko pripisujemo lastnosti zdravljenja. Tadalafil deluje toliko časa, če imamo v mislih, vsi deli telesa se v vsak trenutek delovanja zanašajo na stabilen dotok sveže krvi za nemoteno opravljanje svojih bioloških funkcij, nemogoče je ugotoviti, ali je bila med temi dogodki.

(Sursa: freepik.com)

Atunci când am scris proiectul Antreprenor ACASĂ am avut nu doar viziune antreprenorială, ci și viziunea unei Românii unde familiile sunt unite și se bucură de reușitele lor împreună.

Antreprenor Acasă își propune, deci, să aducă românii aproape de familie. Proiectul deschide oportunitatea tuturor românilor care sunt departe de familie și au o idee de afaceri pe care își doresc să o fructifice ACASĂ.

Picture

(Sursa: freepik.com)

Prietenul nostru, Mihai, care acum este trecut demult de vârsta majoratului, ne-a povestit în câteva cuvinte despre experiența lui ca și copil a cărui părinte a făcut alegerea de a pleca în căutarea unei siguranțe financiare.

El ne arată o altă viziune a ceea ce înseamnă să fii departe de familie: „Din experiență proprie pot spune că, deși într-un fel înțelegi de ce un părinte a ales să plece, rămâne un gol pe care niciun copil nu va putea să îl umple. O relație întemeiată pe conversații telefonice nu este de ajuns. Rămân lucruri nespuse, sentimente neîmpărtășite pe deplin. Este clar că orice persoană care alege drumul străinătății nu o face cu bucurie, o face doar cu speranța unui trai mai bun. Alegerea este bazată pe instincte materiale. Sunt convins că majoritatea celor plecați în străintătate și-ar dori să se întoarcă în țară, la familie.”

Picture

(Sursa: freepik.com)
Oportunitatea de finanțare din cadrul proiectului Antreprenor Acasă nu este de pierdut. Așa cum a încurajat și trainer-ul nostru Florin Șomodi pe cei care au participat la seminarul din Bruxelles (aici poți să urmărești un scurt moment din discursul lui Florin), Mihai a întărit ideea de oportunitate, spunându-ne: „Atunci când tatăl meu a ales să plece într-o țară străină pentru a ne oferi un trai mai bun și un viitor mai promițător nu existau oportunități; România nici măcar nu intrase în Uniunea Europeană. Odată cu cu apariția oportunităților și cu accesul la internet, tot mai multă lume ar trebui să se auto-educe și sa își caute oportunități de care să încerce să profite. Cred că face parte din natura umană dorința de evoluție, de a fi mai bun decât ieri.”

Noi îți propunem să pui pe lista de obiective pentru anul 2018 înscrierea în proiectul Antreprenor ACASĂ, care vine cu multe surprize: curs de antreprenoriat, sesiune de mastermind și bootcamp. În final, poți fi unul dintre cei 56 de beneficiari ai finanțării de 33.325E pentru afacerea ta.

Picture

(Sursa: freepik.com)
Credem că proiectul Antreprenor Acasă poate fi și proiectul tău de suflet.

Noi te vom sprijini pe tot parcursul drumului tău către o afacere de succes. Înscrie-te aici și urmărește pagina noastră de Facebook, pentru mai multe detalii și mai multă inspirație. Dacă ai întrebări, poți, de asemenea să ne scrii pe adresa de e-mail: antreprenoracasa@gmail.com

Picture

Articol realizat de Csata Tünde, Expert Grup Țintă în proiectul Antreprenor ACASĂ
2022-09-30T19:00:20+00:00